Julegavetipsene du vil elske


Hos Bagorama finner du julegaver til hele familien. Vi har flotte gaver som er nyttige og gleder de fleste. Vårt første tips er å ikke vente for lenge med julegavene slik at du kan la roen senke seg når det enda er en stund igjen til julaften. Så la oss inspirere deg med gode tips om julegaver til dine kjære.  For hos oss finner du gaver til alle du ønsker å glede. 


Se våre beste tips her:

Populære kategorier

Vesker


Sekker


Weekend bager


Toalettmapper


Julegavetips til henne


Ser du etter en julegave til mor, søster, kjæresten eller en venninne? Hos Bagorama kan du velge mellom flotte vesker til alle anledninger. Vi har stort utvalg av hverdagsvesker, partyvesker, toalettvesker, jobbvesker som vil glede henne.


Se hva vi ønsker oss under treet i år:

Flere julegavetips til henne

Mobilvesker


Lommebøker


Smykkeskrin


Selskapsvesker


Hansker og votter til henne


Hold varmen gjennom vinteren med et par flotte skinnhansker eller votter fra HK Handskkompaniet. Dette er supre gaver som varmer gjennom hele vintersesongen. Skinnhanskene og vottene
 er i mykt og deilig skinn som passer til alt.


Våre favoritter til henne:

Julegavetips til han


Ser du etter en julegave til far, bror, kjæresten eller en bestefar? Dette er våre aller beste tips! Hva med en veske, koffert, en praktisk sekk eller en toalettmappe? Gled din kjære med nyttige og flotte gaver som blir brukt!


Våre julegavefavoritter til han:

Populære kategorier til gutta!

PC-vesker


Kofferter


Bager


Kortholdere


Skinnhansker til han


Til han som har alt! Et par hansker i skinn er en flott gave å gi bort. Velg mellom hjort, lam eller saueskinn. Dette er deilig og myke hansker som varmer gjennom hele vintersesongen. Elegante er de også!


Se våre hanskefavoritter her:

Toalettmapper


Toalettmapper er supre julegaver å gi bort til en du er glad i. Vi har et bredt utvalg toalettmapper i alle mulige farger og varianter. Hva med en sminkepung til tenåringen, praktiske toalettmapper med oppheng til den reiseglade eller en solid toalettmappe i skinn til en du er glad i? Fyll den gjerne opp med noen reiseeffekter eller noe julesnop. Spre julegleden. 


Her er noen av våre favoritter