Om Bagorama


Bagorama er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer.


Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige priser. God kvalitet og verdi for pengene er viktig for både oss og våre kunder. Kundene våre er opptatt av kvalitet og lang levetide på produktene de kjøper. Du kan være sikker på at vi til enhver tid skal tilby et variert, håndplukket utvalg vesker, reiseutstyr og tilbehør som vi mener er blant det absolutt beste hva gjelder kvalitet og funksjonalitet til fornuftige priser.


Vi fører egne varemerker som Lycke, Puccini, North Pioneer, The Monte og flere. I tillegg er vi stolte forhandlere av Samsonite, Bjørn Borg, Secrid, Guess og flere kjente merkevarer. Vi vet at en veske ikke bare er en veske, og at det ikke finnes en veske som er riktig for alle. Det handler om hvem vi er og hva ditt bruksområde er. Derfor er mangfold og variasjon noe som er viktig for oss. Vi ønsker å være en butikk for alle!


Butikkene

I mer enn 15 år har våre dyktige og rådgivende servicehelter i Bagorama hjulpet kunder med å finne det perfekte produktet som dekker deres behov – enten det er til hverdag, reise, skole- eller studiestart, jobb eller fritid. De har verdifull fagkunnskap om våre produkter og er opptatt av god dialog med kundene sine. På den

måten kan vi avdekke om ditt behov er en koffert til 3999,- eller hvorvidt ditt bruk krever at en koffert til 999,- er best for deg.


Bagorama-kjeden består av 40 butikker fordelt over hele Norge samt en nettbutikk. Vi brenner for faget vårt og er stolte av å kunne kalle oss en faghandel. Vårt hovedkontor ligger på Helsfyr i Oslo. Vi sender til

hele Norge, og tilbyr også våre kunder mulighet til å hente produktene i butikk via vår klikk&hent.


Har du spørsmål, send oss en e-post til kundeservice@bagorama.no så hjelper vi

deg gjerne.