Den store konfirmasjonsguiden

 

Usikker på hva du skal kjøpe til konfirmanten? Vi hjelper deg med å finne konfirmasjonsgave. Vi har gavetipsene som skiller seg ut. Hva med en lekker koffert eller en romslig weekendbag til klasseturen?

 

Kofferter

Konfirmasjonen er en milepæl på veien til voksenlivet, og en gave som kan være midt i blinken for konfirmanten er en koffert som kan være med på de mange reisene som ligger foran dem.

Bagorama har kofferter i alle prisklasser og vi anbefaler en robust koffert på fire hjul, gjerne i en knall farge slik at den skiller seg ut på bagasjebåndet. En gave til konfirmanten som de garantert får bruk for!

Merker: North Pioneer, Samsonite, American Tourister, Travel Gear, Epic.

North Pioneer

Kofferter fra det nye norske merket North Pioneer er en sikker vinner til konfirmanten. Kjerneverdiene til North Pioneer er slitesterk, funksjonell og moderne og det er lagt stor vekt på viktige egenskaper som kvalitet og funksjonalitet.

Priser fra kr. 699,- og opp til 3499,-

 

Samsonite

En koffert fra Samsonite vil være din følgesvenn i mange år fremover. Samsonite har et bredt utvalg av lette kofferter med høy kvalitet og flere års garanti i alle prisklasser.

Vesker

Enten det skal være en laptopbag eller en stilig veske til fritid eller annet, har Bagorama et bredt utvalg. Velg mellom slitesterke skinnvesker eller moteriktige vesker i PU.

Merker: Adax, Lycke, Guess, Re:Designed by Dixie, House of Nordic, Puccini, Duffy, The Monte, Spikes & Sparrow, Kipling, Rains ++

 

 

Weekendbag

Hva med en stilig og praktisk weekendbag? En flott gave som rommer det du trenger til en overnatting hos en venn eller en helgetur.

Merker: Rains, Bjørn Borg, Lycke, Re:Designed by Dizie, The Monte, Samsonite, House of Nordic, Adax, Spikes & Sparrow ++

 

Lommebok

Alle trenger en kortholder eller lommebok. Trygg oppbevaring av kortene dine får du med en RFID-sikre kortholdere. Hva med en fra Secrid eller Exentri?