Farsdagen nærmer seg, men hva skal du kjøpe til far i år? Her gir vi deg noen tips😊

 

Finn den perfekte farsdagsgaven hos Bagorama og Condo.
Den 8. november er det farsdag og da er det hyggelig å gjøre stas på pappa med en liten gave. Med disse klassiske gavene er det nærmest umulig å ikke treffe blink med farsdagsgaven.

Lommebok sikret mot elektronisk svindel.
Mange av de nye bankkortene bruker nå RFID teknologi, slik at man kan betale uten å taste pin-kode. I dette tilfelle benyttes Radiofrekvensidentifikasjon (RFID) for at terminalen i butikk skal kunne kommunisere med chipen i kortet. Denne chipen inneholder samtidig sensitiv og personlig informasjon.
Denne muligheten for kontaktløs lesing (tæpping) åpner også opp for muligheten til at kriminelle med scanning-utstyr kan, på avstand, lese og kopiere kortinformasjon for deretter å misbruke dette. En del aktører tilbyr RFID blokkerende materiale i lommebøkene sine.
Lommebøkene merket med RFID-symbolet har på innsiden har et beskyttende lag (en folie) mellom skinnet og foringen, som forhindrer uønsket lesing av kortene som ligger i lommeboken.

Hos Bagorama får du et stort utvalg lommebøker og kortholdere med innebygd RFID-blokkering. En super gave til far som garantert blir brukt. Vi har RFID-lommebøker fra merker som ; Exentri, Secrid, The Monte, House of Sajaco og Adax.

1. Kortholder fra Exentri, 499,- // 2. Miniwallet fra Secrid, 659,- //3. Kortmappe fra House of Sajaco, 199,- // 4. Lommebok fra The Monte, 299,-

Hansker til kalde dager
Vi går mørke og kalde tider i møte, og er det en ting som er sikkert, så er det at vi alle kommer til å trenge varmt tilbehør for å komme oss helskinnet gjennom vinteren. Skinnhansker i deilig mykt skinn med ullfor på innsiden er en gave som sier mye. Ingen liker å fryse på hendene og et par skinnhansker vil gi glede og varme vinteren gjennom. Vi har et stort utvalg skinnhansker fra HK Handskkompaniet. Spar kr. 300 på utvalgte modeller nå. Nå kr. 299,-. veil pris. 599,-.

1. Skinnhansker HK Handskkompaniet, 499,- // 2. Skinnhansker HK Handskkompaniet, 699,- // 3. Skinnhansker HK Handskkompaniet, Nå kr 299,-/veil. 599,- // 4. Skinnhansker HK Handskkompaniet, 649,-

 

Tips til den reiseglade
Reiseartikler er flotte gaver å få – som garantert vil komme til nytte. Vi skal ut å reise igjen og det er mange produkter som fint brukes av far i det daglige eller på farting rundt i vårt eget land. Bager og toalettmapper er en veldig fin ting å få i gave! Vil du være ekstra grei med far, kan du også fylle toalettmappen med noen hudpleieprodukter som han er glad i eller kanskje favorittsjokoladen. En sikker vinner. Vi har et bredt utvalg reiserartikeler fra blant annet Samsonite, North Pioneer, Eastpak og Rains.

1. Toalettmappe skinn The Monte, nå kr.499,- veil. 899,- // 2. Trillebag/Sekk Eastpak, 1749,- ,- // 3. Toalettmappe Rains, 399,- // 4. Koffert North Pioneer, 1599,- // 4. Bag North Pioneer, 699,-

 

Hverdagsbruk
Er far ofte på farten? Da kan en ny sekk være midt i blinken. Vi har stort utvalg av flotte sekker med høy kvalitet fra merker som Samsonite, Rains, House of Sajaco, The Monte og Spikes & Sparrow. Mange av sekkene får du med med egen lomme til pc og andre praktiske rom og lommer. Dersom pappa er en friluftsmann er det kanskje lurt med en sekk som tåler vann og snø! Vi har flotte sekker fra Rains og Escape som er supre produkter som beskytter innholdet i sekken. Eller hva med en solid og slitesterk paraply? Vi har solide paraplyer fra blant annet Totes og Raindrops.

1. Backpack Mini Rains, kr.699 // 2. Pc-sekk Samsonite, nå kr. 1049,-/veil.1499,- // 3. Paraply, 199,- // 4. Veske North Pioneer, 299,- // 5. Sekk Escape, nå kr.699,-/veil. 899,- // 6. Bag/sekk North Pioneer, 799,-

 

Skinn for the win
Vi tilbyr et bredt utvalg av skinnvesker til herre. Pc-vesker til hverdags eller praktiske side-bags som rommer det viktigste man trenger på farta. Gi pappa en stilsikker veske eller bag i god skinnkvalitet – da varer den i mange år fremover.

1. Skinnveske House of Sajaco, kr.1799,- // 2. Skinnveske House of Sajaco, 1799,- // 3. Toalettmappe House of Sajaco, nå kr.499,-/veil.899,- // 4. Skinnbag House of Sajaco, nå kr. 999,- /veil.1999,-

 

Vi hjelper deg gjerne med  å finne den perfekte gaven til far. Velkommen innom en av våre butikker.  Finn din nærmeste butikk her: https://www.bagorama.no/shop-map/